Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Книги

Meѓународен натпревар Кенгур 6-7 одделение

Предложената книга е продолжение на книгата Кенгур 4-5 оддление. Книгата обилува со нестандардни задачи наменети за ученици од оваа ... Повеќе

127,00 MKD Додај во кошничка

Меѓународен математички натпревар Кенгур 1_2 година

Меѓународниот математички натпревар Кенгур, заради својата уникатност по содржина е најпрестижен од ваков тип на натпревари, а натп ... Повеќе

127,00 MKD Додај во кошничка

Натпревари по МАТЕМАТИКА 2006-2013 година - основно образование

Сите задачи од Регионалните, Државните, Македонските математички олимпијади за ученици до 15,5 години, Јуниорските балкански математички олипијад ... Повеќе

200,00 MKD Додај во кошничка
Страни: 12>

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.