Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Книги  |  Геометрија на комплексен број

Геометрија на комплексен број

Автори: Ристо Малчески, Сава Гроздев, Катерина Аневска

Англиска верзија на книгата ГЕОМЕТРИЈА НА КОПЛЕКСЕН БРОЈ. Многу интересни задачи, многу интересни содржини, какви што се повеќе се среќаваат во матемтичката литература за надарени ученици. Се препорачува за сите наставници, професори, ученици кои се интересираат за математиката.
300,00 МКД
Количина: Додај во кошничка

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.