Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Книги  |  Меѓународен математички натпревар Кенгур 1_2 година

Меѓународен математички натпревар Кенгур 1_2 година

Автори: Алекса Малчески, Весна Манова Ераковиќ, Слаѓана Брсакоска, Анета Гацовска, Ѓорѓи Маркоски, Валентина Миовска, Делчо Лешковски, Петар Соколоски, Ирена Стојковска, Даниел Велинов, Сања Костадинова, Зоран Мисајлески,

Меѓународниот математички натпревар Кенгур, заради својата уникатност по содржина е најпрестижен од ваков тип на натпревари, а натпреварувачките задачи искуството покажа дека се вонвременски. Вредно е натпреварувачките задачи од претходните години да бидат собрани на едно место и во секое време да бодат достапни на сите љубители на математиката. 
127,00 МКД
Количина: Додај во кошничка

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.