Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Книги  |  Натпревари по МАТЕМАТИКА 2006-2013 година - основно образование

Натпревари по МАТЕМАТИКА 2006-2013 година - основно образование

Автори: група автори(членови на комисија за натпревари во основно образование во периодот 2006-2013 година)

Сите задачи од Регионалните, Државните, Македонските математички олимпијади за ученици до 15,5 години, Јуниорските балкански математички олипијади во периодот од 2006 до 2013 година се содржина на книгата. Истата може да му послужи на широк круг на читатели, а најмногу на идните натпреварувачи од сите одделенија. Во исто време може да се користи и за припрема за меѓународните натпревари по математика за учениците од основното образование. 
200,00 МКД
Количина: Додај во кошничка

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.