Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Книги  |  Избрани содржини од елементарна математика II - второ издание

Избрани содржини од елементарна математика II - второ издание

Автори: Боро Пиперевски, Ристо Малчески, Ирена Трајковска, Алекса Малчески

Издавањето на книги од елементарна математика е една од основните цели на СММ во остварувањето на својата мисија. Оваа книга е саме една алка од големиот број на книги кои се издадени во рамките на СММ, а кои придонесуваат за развој на учениците кои покажуваат посебен афинитет кон математиката и нејзините сродни области. Голем дел од содржината на оваа книга поволно може да се искористат за припрема на учениците за напреварите по математика. 
110,00 МКД
Количина: Додај во кошничка

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.