Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Книги  |  Meѓународен математички натпревар Кенгур 2013

Meѓународен математички натпревар Кенгур 2013

Автори: Алекса Малчески, Весна Манова Ераковиќ, Анета Гацовска, Слаѓана Брсакоска, Сања Костадинова, Методи Главче

Во книгата се содржат сите задачи од меѓународниот математички натпревар Кенгур 2013 година. Бројните задачи од различни области секако дека можат да бидат интересни четиво за широк круг на читатели од сите возрасти и генерации.  
110,00 МКД
Количина: Додај во кошничка

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.