Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Книги  |  Mеѓународен натпревар Кенгур 3-4 година

Mеѓународен натпревар Кенгур 3-4 година

Автори: Алекса Малчески, Весна Манова Ераковиќ, Слаѓана Брсакоска, Анета Гацовска, Ѓорѓи Маркоски, Веалнтина Миовска, Даниел Велинов, Сања Костадинова, Зоран Мисајлески, Петар Соколоски, Ирена Стојовска, Делчо Лешковски

Последна книга со која се заокружува циклусот на книги од Меѓународниот натпревар Кенгур, по категории. Ако се има предвид уникатноста на задачите, иако од различни теми скоро сите задачи се со логички призвук, книга која е вредна да се има во колекцијата на книги од елементарна математика. Секако најмногу може да послужи за кретивно издигнување на млади математичари, што е и основна мисија на СММ.  
127,00 МКД
Количина: Додај во кошничка

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.