Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Книги  |  Meѓународен натпревар Кенгур 6-7 одделение

Meѓународен натпревар Кенгур 6-7 одделение

Автори: Алекса Малчески, Весна Манова Ераковиќ, Слаѓана Брсакоска, Анета Гацовска, Ѓорѓи Маркоски, Валентина Миовска, Делчо Лешковски, Петар Соколоски, Ирена Стојковска, Даниел Велинов, Сања Костадинова, Зоран Мисајлески,

Предложената книга е продолжение на книгата Кенгур 4-5 оддление. Книгата обилува со нестандардни задачи наменети за ученици од оваа возраст. Истите се продлжение на редовната настава, а нивната вредност е во поврзување на различни области од истата, што дава посебна ширина на секој читател. 
127,00 МКД
Количина: Додај во кошничка

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.