Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Книги

Меѓународен математички натпревар Кенгур 1_2 година

Меѓународниот математички натпревар Кенгур, заради својата уникатност по содржина е најпрестижен од ваков тип на натпревари, а натп ... Повеќе

127,00 MKD Додај во кошничка

Натпревари по МАТЕМАТИКА 2006-2013 година - основно образование

Сите задачи од Регионалните, Државните, Македонските математички олимпијади за ученици до 15,5 години, Јуниорските балкански математички олипијад ... Повеќе

200,00 MKD Додај во кошничка

Meѓународен математички натпревар Кенгур - 1 2 3 одделениe

Презентирани се сите натпреварувачки тестови за најмалите ученици во постоењето на Меѓународниот натпревар Кенгур. Како и во секоја категорија н ... Повеќе

50,00 MKD Додај во кошничка
Страни: 12>

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.