Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Книги

Meѓународен математички натпревар Кенгур 2013

Во книгата се содржат сите задачи од меѓународниот математички натпревар Кенгур 2013 година. Бројните задачи од различни области секако ... Повеќе

110,00 MKD Додај во кошничка

Mеѓународен натпревар Кенгур 3-4 година

Последна книга со која се заокружува циклусот на книги од Меѓународниот натпревар Кенгур, по категории. Ако се има предвид уникатнос ... Повеќе

127,00 MKD Додај во кошничка
Страни: <12

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.