Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]

2017

Резултати од меѓународниот математички натпревар Кенгур 2017, Универзитет ФОН.
кенгур ФОН  2-3 одделение   види тука
кенгур ФОН  4-5 одделение   види тука
кенгур ФОН  6-7 одделение   види тука
кенгур ФОН  8-9 одделение   види тука
кенгур ФОН  1-2 година   види тука
кенгур ФОН  3-4 година   види тука
Соодветната документација и награди соодветно ќе бидат доставени. 
Со почит Алекса Малчески

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.