Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Списанија  |  Нумерус  |  НУМЕРУС 42_4

НУМЕРУС 42_4

Почитувани
Од печат излезе бројот 42_4 од научно популарното списание за учениците од основното образование. Секако дека ваквите изданија се корисни за идните математичари и инжинери. Истиот е секако интересен за голем број на читатели од Република Македонија...
75,00 МКД
Количина: Додај во кошничка

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.