Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Списанија  |  Сигма

Главен и одговорен уредник: д-р Ристо Малчески

Oдговорен уредник: д-р Алекса Малчески

Уредувачки одбор: д-р Весна Манова Ераковиќ, д-р Зоран Трифунов, д-р Татјана Атанасова Пачемска, д-р Валентина Миовска, д-р Слаѓана Брсакоска, д-р Љупчо Настовски, д-р Мартин Шоптрајанов, д-р Ѓорѓи Маркоски, д-р Методи Главче, м-р Анета Гацовска, м-р Петар Соколоски, д-р Бојан Прангоски, м-р Сања Костадинова, м-р Даниел Велинов, м-р Зоран Мисајлевски, м-р Павел Димовски, м-р Слободан Филипоски, м-р Катерина Аневска, м-р Емилија Камчева, м-р Лимонка Лазарова, м-р Сања Пачемска, Јасмина Маркоска, Златко Петковски, Петре Крстески

Компјутерска обработка: Ристо Малчески и Алекса Малчески

СИГМА_105

СЛОБОДНО ИЗДАНИЕ ... Повеќе

90,00 МКД Додај во кошничка

SIGMA_106

СИГМА 106 ... Повеќе

90,00 МКД Додај во кошничка

СИГМА 107

Нов број од научно популарното списание СИГМА. Сигма бр. 107 поседува бројни записи од областа на математиката и бројни задачи кои ќе би ... Повеќе

90,00 МКД Додај во кошничка

СИГМА 108

Нов број од научно популарното списание СИГМА. Сигма бр. 107 поседува бројни записи од областа на математиката и бројни задачи кои ќе би ... Повеќе

90,00 МКД Додај во кошничка
Pages: 12>

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.