Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Списанија  |  Сигма  |  СИГМА 108

СИГМА 108

Нов број од научно популарното списание СИГМА. Сигма бр. 107 поседува бројни записи од областа на математиката и бројни задачи кои ќе бидат интересни за голем број на љубители на добрата математика. 
90,00 МКД
Количина: Додај во кошничка

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.