Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Вести

РЕЗУЛТАТИ ОД ОПШТИНСКИОТ НАТПРЕВАР ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ-ПО РЕГИОНИ

Почитувани натпреварувачи, ментори, колеги
Во прилог се резултатите од Општинскиот натпреварза учениците од средното образование по региони. Од истите списоци, по одлука на КОМИСИЈАТА за средно образование ќе се одвојат учениците кои ќе бидат учесници на Регионалниот натпревар за учениците од средното образование. 
Регион-ПРИЛЕП, БИТОЛА, МАКЕДОНСКИ БРОД, ДЕМИР ХИСАР, РЕСЕН, КРУШЕВО    види тука
Регион-СКОПЈЕ   види тука
Регион-КУМАНОВО, КРАТОВО; КРИВА ПАЛАНКА, СВ. НИКОЛЕ; ПРОБИШТИП   види тука
Регион-ОХРИД, СТРУГА, МАВРОВО-РОСТУШЕ, КИЧЕВО, ЦЕНТАР ЖУПА, ТЕТОВО, ГОСТИВАР    види тука
Регион-СТРУМИЦА, ШТИП, КОЧАНИ, МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА, БЕРОВО, ДЕЛЧЕВО   види тука
Регион-ВЕЛЕС, КАВАДАРЦИ, НЕГОТИНО, ГЕВГЕЛИЈА, БОГДАНЦИ, ВАЛНДОВО   види тука
Со почит 
Алекса Малчески

02/02/2019

ИНФОРМАЦИЈА ОД АДМИНСТРАТИВНО ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕР-Општински натпревар за учениците од основното образование 2019

Почитувани колеги, ученици, админстративен кадар, граѓани на Република Македонија
СММ со полн капацитет ги спроведува натпреварите по математика за учениците од основното образование во учебната 2018/2019 година. Со таа цел, по повикот до админстративно-тахничкиот кадар во Република Македонија, во прилог ги објавуваме училиштата и добиените информации за ОПШТИНСКИОТ НАТПРЕВАР ПО МАТЕМАТИКА за учениците од основното образование. Во прилог ја доставуваме табелата со досега одбрани домаќини за оваа најважна манифестација од областа на образовната математика. 
прилог табела     види тука
Секој нареден домаќин, во оваа вест или во некоја вест која ќе следува како повторена (повторувањето е од технички причини), ќе биде јавно објавен во табелата. 
Со почит 
административно техничко лице при СММ 

11/02/2019

ИНФОМАЦИЈА ОД АДМИНСТРАТИВНО ТЕХНИЧКИ КАРАКТР-РЕЗУЛТАТИ ОД ОПШТИНСКИОТ НАТПРЕВАР 2019

ПОЧИТУВАНИ колеги, ученици, административен кадар во училиштата
Најдобро спроведен натпревар во мојата кариера во СММ. Се на свое место, перфектни професори, перфектен административен кадар...просто СОВРШЕНО...Големо благодарам на сите инволвирани во овој настан. 
Во продолжение ќе ги наведеме резултатите од овој натпревар во целост. 
Прилеп                Битола              Ресен                   Гостивар         Тетово          Ѓорче Петров
Карпош                Гази Баба         Чаир                     Илинден          Куманово    Кратово   
Крива Паланка    Пробиштип      Св. Николе           Кочани             Штип           Делчево
Берово                 Струмица         Богданци              Валандово       Гевгелија     Кавадарци
Неготино              Велес               Мак. Каменица     Радовиш         Мавр._Ростуше
Центар Жупа       Дебар               Струга                   Демир Хисар   Виница

01/02/2019

ИНФОРМАЦИЈА ОД АДМИНСТРАТИВН-ТЕХНИЧКИ КАРАКЦТЕР-ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ_ДОМАЌИНИ

ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ, УЧЕНИЦИ, почитувана македонска јавност
Заради комплетност на податоците во прилог го истакнуваме списокот на општини и училишта кои организираат натпревар по математика за учениците од средното образование. 
список       види тука
СММ посебно сака да им заблагодари на општините БИТОЛА, СТРУМИЦА; СКОПЈЕ-КАРПОШ, СТРУГА и ГЕВГЕЛИЈА и посебно на училиштата: ЈАХЈА КЕМАЛ-КАРПОШ, ЈАХЈА КЕМАЛ-СТРУМИЦА, ЈАХЈА КЕМАЛ-СТРУГА, ТАКИ ДАСКАЛО-БИТОЛА и ЈОСИФ ЈОСИФОВСКИ СВЕШТАРОТ-ГЕВГЕЛИЈА заради тоа што обезбедија во нивните средини да се организира овој најпрестижен натпревар во Република Македонија иако е од најнизок ранг. СММ на сите учесници им посакува пријатна работа и добар успех. 
СО почит
Алекса Малчески
административно техничко лице при СММ

24/01/2019

Страни: ‹ First <45678> Last ›

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.