Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Вести

ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ВО УЧЕБНАТА 2014/2015

ПОЧИТУВАНИ
Државниот натпревар за учениците од средното образование во учебната 2014/2015 година, ќе се одржи на следната локација:
МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ-СКОПЈЕ
ул. Руѓер Бошковиќ, бб
Карпош 2, Скопје

До секое училиште учесник е доставена соодветна покана преку Македонски пошти

28/02/2015

ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ОСНОВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ВО УЧЕБНАТА 2014/2015 ГОДИНА

ВАЖНО
Општинскиот натпревар за учениците од основното образование во учебната 2014/2015 година за Општина Центар-Скопје, ќе се одржи во основното училиште 11-Октомври. 
Со почит Алекса Малчески

26/02/2015

ТАБЕЛА ЗА ПОПОЛНУВАЊЕ НА УЧЕСНИЦИ НА МЕЃУНАРОДНИОТ НАТПРЕВАР КЕНГУР 2015

ПОЧИТУВАНИ
На страната www.smm.org.mk е поставена табела во која треба да се внесат учениците учесници на натпреварот. Табелите ги пополнуваат и испраќаат одговорните наставници од училиштата, или надлежен орган од училиштето. Табелите заради поефикасно процесирање мора да бидат педантно и исправно пополнети
Со почит 
Алекса Малчески

26/02/2015

Нумерус 40_4_2014/2015

ПОЧИТУВАНИ
Во завршна фаза на прирема се наоѓа бројот 40_4_2014/2015 година. Се уште не доцна со ваши прилози да се придружите во конечното оформување на овој број. Овој запис можете да сметате дека е јавен повик. 
Со почит 
претседател на СММ
Алекса Малчески

23/02/2015

Страни: ‹ First <6869707172> Last ›

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.