Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Универзитетски учебници  |  Математика 1

Преглед

Симни

Математика 1

Автори: проф.д-р Борко Илиевски

Извонреден и модерен учебник по Математика 1, во кој е собрано искуството од предавањата по предметот Математика 1 кои авторот долго временски период како професор ги има држено на Институтот по хемија на Природно математикчкиот факултет и на Фармацевтскиот факултет. Систематичноста на изложувањата и бројните есенцијани примери го прават материјалот корисен за сите идни студенти, како и за сите љубители на математиката. 

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.